Participă la o campanie de caritate și ajută elevii din familiile social vulnerabile să-și pregătească ghiozdanul de școală

  • 22/07/2020
  • 0
  • 147 Vizualizări
În perioada 20 iulie-20 august se desfășoară campania de caritate „Ajută-mă să-mi pregătesc ghiozdanul de școală”, organizată în a patra ediție de către Fundația de Binefacere Caritas Moldova, în cadrul căreia peste 300 de viitori școlari din familii social vulnerabile vor beneficia de ghiozdane și rechizite pentru a fi pregătiți de școală.

Dacă vrei să contribuit și tu la această acțiune de caritate, poți face o donație la sediul Fundației de Binefacere Caritas Moldova, str. Gheorghe Asachi 30/1 din Chișinău (vizavi de Academia de Poliție), de luni până vineri, între orele 9.0 și 17.30. Numărul de telefon la care poate fi contactată fundația pentru donații este +373 78800239.

De asemenea, poți contribui cu o donație financiară, care va fi folosită în scopul de a achiziționa rechizite școlare și ghiozdane pentru copiii defavorizați.

În cadrul campaniei, în data de 21 august, la sediul Fundației de Binefacere Caritas Moldova va fi organizat un eveniment pentru viitorii școlari la finalul căruia fiecare dintre copii va primi ghiozdane și rechizite școlare.

Scopul campaniei este prevenirea abandonului școlar în rândul categoriilor defavorizate de copii și motivarea lor să-și continue studiile.