A fost relansat concursul pentru elevi „Încălzire centralizată modernă – eficiență, siguranță și ecologie”

  • 20/10/2020
  • 0
  • 212 Vizualizări

„CET-Nord” SA în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Direcția învățământ tineret și sport a mun. Bălți și Primăria mun. Bălți relansează, în perioada 20 octombrie-30 noiembrie, concursul de poezie, desen, fotografie și film cu genericul „Încălzire centralizată modernă – eficiență, siguranță și ecologie”.

La concurs pot participa elevii claselor VII-XII din gimnaziile și liceele din or. Bălți, dar și elevii colegiilor și școlilor profesionale din oraș. Dosarul de participare la concurs poate fi expediat la   sediul „CET-Nord” SA de pe str. Ştefan cel Mare, 168 sau la adresa de email: office@cet-nord.md .

Autorii celor mai bune lucrări, de la fiecare categorie de concurs, vor fi premiați: locul I – 1500 de lei; locul II – 1000 de lei și locul III- 500 de lei.

„CET-Nord” SA pune la dispoziția doritorilor de a participa la concurs mai multe materiale video informative privind activitatea instituției: https://www.youtube.com/watch?v=_UR2_gcm_jQ&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=PFPweeyYluE&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=c19ASW_3Wb4&feature=youtu.be .

Lucrările acceptate pentru participare la concurs vor fi afișate pe pagina web www.cet-nord.md, în ordinea cronologică a recepționării acestora. Vizitatorii site-lui www.cet-nord.md  vor putea vota pentru lucrarea/lucrările preferate, la una sau mai multe secțiuni. Votul pe pagina web va fi luat în calcul de către membrii juriului.