Campania „MAREA CURĂŢENIE” continuă!

  • 30/09/2020
  • 0
  • 114 Vizualizări

Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului municipal Chişinău împreună cu DETS din sectoare susțin prin fapte reale lansarea Campaniei de salubrizare de toamnă cu genericul Marea Curățenie inițiată de Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Ordinea şi curăţenia din şcoli și grădinițe îi ajută pe elevi/copii să cultive bune obiceiuri, prin crearea principiilor de viață și a valorilor adevărate se formează personalități și caractere.

Învățându-i de mici, prin propriul exemplu, despre importanța curățeniei la locul unde învață, se joacă, își petrec timpul, demonstrându-le importanța implicării în acțiuni de voluntariat, le vom forma un spirit civic bine dezvoltat.

Menținerea curățeniei este o parte a culturii. La acest proces participă deopotrivă atât școala, cât și părinții, societatea civilă.

Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului municipal Chişinău împreună cu DETS din sectoare cu maximă responsabilitate s-au lansat în susținerea campaniei „MAREA CURĂȚENIE”, cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător.

În context mulțumim tuturor colegilor care din timpul lor liber au fost receptivi la îndemnul nostru și s-au implicat activ în acțiunile de salubrizare în toate instituțiile din subordine. Toți împreună ne-am mobilizat pentru că ne pasă, astfel prin atitudinea și responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a susţine iniţiativa Primăriei municipiului Chişinău. Am demonstrat că reușim să facem frumos și curat în orașul în care locuim. Spiritul de curățenie este parte a culturii unui oraș.

Noi ne iubim orașul natal!
Doar împreună putem avea un oraș curat!

Cu respect,
Andrei PAVALOI,
șef adjunct DGETS