Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Primăria mun. Chișinău au demarat etapa a II-a a proiectului Educație Online 06/17/2020

  • 19/06/2020
  • 0
  • 78 Vizualizări

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Primăria mun. Chișinău au inițiat un apel către cadrele didactice și experții în domeniul educației de a participa la realizarea etapei a II-a a proiectului Educație Online.

Doritorii de a participa în calitate de autori de lecții video, precum și de avizori se pot înregistra la concurs completând următoarele formulare:

Autorii de lecții video – http://shorturl.at/exKY0

– Avizorii de lecții video – http://shorturl.at/dtQR1 .

Selectarea cadrelor didactice înregistrate pentru poziția de autor și avizor, va fi efectuată de către Comisia de avizare, din care fac parte reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, ai Primăriei mun. Chișinău, precum și ai Direcției Generale Tineret, Educație și Sport.

Cadrele didactice și experții în domeniu vor fi selectați în conformitate cu cerințele proiectului. Persoanele înregistrate pentru ambele poziții vor semna un contract de prestare servicii și vor fi remunerați pentru serviciile oferite în cadrul proiectului Educație Online.

Scopul realizării etapei a II-a proiectului este de a suplini biblioteca digitală educatieonline.md cu resurse digitale tip RED: lecții video și activități interactive. Totodată, la nivel național, va fi asigurat accesul tuturor elevilor la educație, iar cadrelor didactice li se vor oferi resurse utile pentru procesul de predare tradițională și / sau la distanță, în conformitate cu prevederile curriculare elaborate de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.