Activitatea taberelor on-line, mun. Chișinău

  • 02/06/2020
  • 0
  • 110 Vizualizări

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău a lansat oferta de tabere cu activități organizate la distanță pentru luna iunie curent. Părinții și copiii din municipiu vor putea selecta dintr-o gamă largă de activități propuse de 11 instituții de învățământ extrașcolar, și vor putea astfel să-și valorifice talentul, creativitatea, îndemânarea și măiestria în cadrul atelierelor virtuale pregătite de organizatori. Oferta se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani.

Aplicarea pentru una dintre oferte poate fi accesată prin formulare de înscriere, acestea fiind disponibile pe pagina web a DGEST chisinauedu.md, cât și pe profilul de Facebook al DGETS: https://chisinauedu.md/node/4567

În funcție de specificul instituției extrașcolare, copiii vor fi antrenați în activități interactive, ghidați de cadre didactice cu experiență în domeniu. Astfel, copii vor avea posibilitatea să continue activitățile preferate în domeniul estetic în baza taberelor proiectate de către: Centrul de activitate extraşcolară „Curcubeul”, sectorul Rîşcani, Centrul educaţiei estetice „Lăstărel”, sectorul Buiucani, Centrul de creaţie a copiilor „Floarea soarelui”, sectorul Centru,  Centrul de creaţie a copiilor „Ghiocel”, sectorul Ciocana și Centrul de creaţie a copiilor „Luceafărul”, sectorul Botanica.

Abilitățile și aptitudinile tehnice vor putea fi dezvoltate în cadrul taberelor digitale oferite de către: Centrul orăşenesc de creaţie tehnică a copiilor, Centrul de creaţie tehnică a copiilor, sectorul Rîşcani,  Centrul de creaţie tehnică a copiilor „Politehnic”, sectorul Centru, Centrul de creaţie tehnică, sectorul Buiucani. Aceste tabere invită copii ingenioși, isteți, creativi, pasionați de tehnică, dornici de a-și lărgi orizontul cultural-științific.

Tabăra  „Green gate” organizată de Centrul orăşenesc al tinerilor naturalişti așteaptă toți doritorii pasionați de natură și oferă aventuri virtuale în lumea naturii.

În tabăra turistică virtuală inițiată de Staţia orăşenească a tinerilor turiști sunt invitați toți amatorii și pasionații de turism, abilitățile dobândite pe parcursul taberei vă vor fi de folos în viața cotidiană.

nota informativa_tabere online_chisinau_2020