Comunicat de presă cu privire la organizarea și desfășurarea campaniei municipale „Curățenia generală de primăvară”

  • 11/05/2020
  • 0
  • 40 Vizualizări

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vă informează că în perioada 10 martie – 17 aprilie 2020, în toate sectoarele din municipiu au fost organizate activități de salubrizare a teritoriilor instituțiilor de învățământ din subordine, inclusiv a celor adiacente, conform prevederilor Dispoziției Primarului General nr.95-d din 10 martie 2020 „Cu privire la organizarea și desfășurarea campaniei municipale „Curățenia generală de primăvară”.

DGETS a făcut un apel către instituțiile de învățământ și societatea civilă pentru implicare în acțiunile de salubrizare. Angajații DGETS şi DETS din sectoare au efectuat lucrări de curăţare în clădirile în care îşi desfăşoară activitate şi au curăţat zonele din preajma lor.

Zilnic, au fost evaluate situaţiile din teritoriu pentru a asigura îndeplinirea acţiunilor planificate. Prin urmare, șefii Direcțiilor Educație din sectoare, în colaborare cu Preturile, au organizat acțiuni de salubrizare și de evacuare a gunoiului menager.