Atenţie! LECTURIADA vine la voi ACASĂ

  • 21/04/2020
  • 0
  • 129 Vizualizări

Răspundem provocării:

„Citim împreună cu părinţii ACASA şi participăm împreună la LECTURIADĂ”

Bunii noștri cititori – elevi, profesori și părinți, în condițiile studiului la distanță, am revizuit modalitatea de desfășurare a Concursului la limba și literatura română „LECTURIADA PUBLICĂ pentru JUNIORI și SENIORI”, care se va desfășura on-line în data de 30 aprilie – 01 mai 2020. Pentru a participa veți parcurge următorii pași:

1.Profesorul – coordonator va înregistra instituția de învățământ la concurs, completând formularul atașat: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeM23SSjzfUVffV9…/viewform… până în data de 24 aprilie 2020.

2. Profesorul-coordonator va primi în data de 29 aprilie codul de acces pentru victorină pentru clasa indicată și codul instituției, pe care elevii îl vor plasa înaintea numelui și prenumelui la înregistrare/ intrare în victorina de pe quizziz.

3. În data de 30 aprilie 2020, fiecare participant va intra, la ora 14.00 ( cl. V-a), ora 15.00 (clasele VI-VIII) și la 16.00 (cl.IX-XII)  să răspundă (doar o singură dată!) la întrebările din testul de lectură în programul quizziz.com (cu profil de elev), indicând codul instituției, nume, prenume (de exemplu: IC.Iutis Gabriela) și va introduce codul de acces primit de a profesorul său.

4. În data de 1 mai 2020, profesorii vor primi pe adresa de e-mail indicată diplomele (în format PDF), pe care le vor distribui elevilor.

5. În data de 1 mai, la ora 15.00 sunt așteptați să participe la victorina în baza romanului „Adam și Eva” de Liviu Rebreanu părinții elevilor, codul de acces îl vor lua în ziua de concurs de pe pagina de facebook a concursului.

https://www.facebook.com/lecturiadapublica/