Consultări cu reprezentanții Asociației Obștești „Părinți Solidari” cu privire la modalitățile de desfășurare a studiilor în condițiile situației pandemice

  • 19/01/2022
  • 0
  • 9 Vizualizări

În contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri de infectare cu COVID-19, ministrul Educației și Cercetării Anatolie Topală a avut astăzi consultări cu reprezentanții Asociației Obștești „Părinți Solidari”.

În cadrul întrevederii s-au discutat eventuale scenarii, posibile măsuri de diminuare a impactului produs de noua tulpină Omicron. Totodată, oficialul a solicitat părerea reprezentanților AO „Părinți Solidari” despre modul de desfășurare a activității instituțiilor de învățământ în pragurile de alertă portocaliu și roșu, despre necesitatea aplicării unor noi restricții și despre prioritizarea reglementării clare a condițiilor de realizare a acestora.

Consultările au fost organizate la inițiativa Ministrului Educației și Cercetării, deoarece numărul copiilor infectați cu noua tulpină a coronavirusului este în creștere, în comparație cu valurile anterioare.