Programul municipal de Granturi mici pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă din municipiul Chișinău

  • 12/01/2022
  • 0
  • 5 Vizualizări
📢Tinerii vin cu ideea iar municipalitatea îi susține!
💬Cu acest generic a fost desfășurat Programul municipal de Granturi mici pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă din municipiul Chișinău în anul 2021.
🏤11 organizații de tineret și grupuri de inițiativă dintre care 7 din Chișinău și 4 din suburbiile capitalei au beneficiat de suport financiar în cadrul Programului.
▶️Au fost susținute proiectele care au contribuit la realizarea politicilor de tineret la nivel municipal, în baza a patru priorități: participarea tinerilor și voluntariat, servicii pentru tineri și sănătatea tinerilor, oportunități economice pentru tineri, angajarea în câmpul muncii și consolidarea sectorului de tineret.
✅ Astfel, în cadrul proiectelor inițiate de către organizații/grupuri de inițiativă au fost implicați 565 de tineri beneficiari direcți și circa 4365 de tineri beneficiari indirecți.
❗ În anul 2022, Programul de granturi are valoarea de 500 mii lei și urmează a fi lansat pe parcursul lunii februarie.
_______________________________________________
ℹProgramul municipal de granturi mici pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă a fost organizat de către Direcția Generală Educaţie, Tineret şi Sport din municipiul Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău