La Mulți Ani 2022

  • 31/12/2021
  • 0
  • 4 Vizualizări
Sărbătorile de iarnă sunt un prilej deosebit de a aduce gratitudine cadrelor didactice, care au făcut față încă unui an cu provocări, dar deosebit în felul său. Stimați dascăli, sunteți pilonii viitorului; aveți în mâinile Dumneavoastră tinerii pe care îi ghidați pe o calea vieții. Vă dorim să rămâneți cu verticalitatea care nu poate fi doborâtă sub niciun pretext; să Vă fie familiile sănătoase și fericite, în felul în care simțiți că e mai bine.
Dragi elevi, sunteți cei de care ne putem mândri pentru rezultatele pe care ați reușit să le atingeți. Sunteți continuitatea unui infinit sub denumirea Viață. Fiți optimiști, puneți-Vă scopuri pe care urmează să le atingeți, rămâneți ingenioși și experimentați în diferite domenii pentru a Vă alege meseria care să Vă placă, iar rezultatul va fi plăcerea de la ce obțineți.
Stimați părinți, rămâneți suportul pentru tânăra generația pe care o formăm. Împreună cu Dumneavoastră avem cea mai mare responsabilitate pentru Viitor. Fiți puternici; fiți sănătoși; fiți catalizatorul de idei alături de copiii Dumneavoastră. Vă dorim ca sărbătorile de iarnă să fie o cale de stabili o conexiune și mai trainică cu familiile Dumneavoastră.
Din numele Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău Vă dorim prosperitate, bucurii și cât mai multe realizări. La mulți ani!
Cu profund respect,
Andrei PAVALOI, șef adjunct al DGETS