Dezvoltarea domeniului de Tineret din Republica Moldova – pe agenda de lucru al Forumului de tineret al Parteneriatului Estic

  • 25/11/2021
  • 0
  • 11 Vizualizări

Secretarul de stat în domeniile Tineret și Sport Marian Stan și șeful Direcției Tineret a Ministerului Educației și Cercetării au participat la lucrările celui de al 5-lea Forum de tineret al Parteneriatului Estic, desfășurat în perioada 23-24 noiembrie a.c.

Scopul Forumului este de a consolida dialogul între actorii cheie din domeniu și de a promova o foaie de parcurs comună pentru dezvoltarea politicilor ce vizează participarea tinerilor în procesul decizional și rolul acestora în promovarea valorilor europene și a democrației.

Evenimentul a reunit reprezentanți ai autorităților publice centrale, ai organizațiilor și instituțiilor europene, tineri și structuri asociative de tineret.

În cadrul evenimentului, reprezentanții Ministerului au reiterat angajamentul de a implementa și promova la nivel național mecanismele și oportunitățile tinerilor din Republica Moldova oferite de Uniunea Europeană și de Parteneriatul Estic.