,,Aleg să fiu BINE cu alții și cu mine!”

  • 08/10/2020
  • 0
  • 141 Vizualizări

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în parteneriat cu Fondul ONU pentru Populație UNFPA Moldova, lansează Programul „Aleg să fiu BINE cu alții și cu mine!”.
Programul reprezintă un suport pentru cadrele didactice, managerii instituțiilor de învățământ și părinți privind menținerea bunăstării psihoemoționale în contextul pandemiei COVID-19.
 Timp de trei luni, experți în educație și psihologi din Republica Moldova vor desfășura 16 sesiuni online, live, pentru a vorbi cu profesorii, managerii instituțiilor de învățământ și cu părinții despre nevoile lor psihoemoționale.
 Live-urile vor avea loc aici, pe pagina de Facebook a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.
 Primul LIVE va avea loc AZI, 8 octombrie, ora 16:00. ?

La evenimentul de lansare a programului vor participa:
?Natalia GRÎU, secretar de stat în domeniul educației, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării;
?Natalia PLUGARU, reprezentant adjunct, Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA Moldova);
?Virginia RUSNAC, director al Centrului Republican de Asistență Psihopedagogică;
?Loreta HANDRABURA, director al Centrului de Formare Continuă, conferențiar universitar, expert și formator în educație și politici de gen;
?Valentina CHICU, coordonator programul de master, specialitatea „Formarea formatorilor”, lector universitar, formator național.
?Sergiu TOMA, psihoterapeut de familie.

 Evenimentul de lansare a programului va continua cu prima sesiune din cadrul programului: „Binele meu pentru binele nostru. Cum obțin starea de bine. Cum contribui la starea de bine a celor din jur”. #alegsafiubine