Ce facem cât școlile sunt închise? Acum, în lume, sunt peste 300 de milioane de elevi care stau acasă. Și asta nu e neapărat ceva grav, pentru că ai șansa să te folosești de acest timp pentru relaxare sau dezvoltare personală

  • 29/07/2020
  • 0
  • 55 Vizualizări

Dar, automat, va interveni și plictiseala. Ca să evităm „Și eu ce mai fac?” atunci când avem mult prea mult timp liber, ne-am gândit să vă propunem o listă de activități și resurse care vor face timpul să treacă mai ușor. Fie că ești pasionat de ultimele aplicații și tehnologie sau ești o fire artistică, noi, cei de la Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, ți-am pregătit o serie de recomandări care să te ajute să profiți la maxim de timpul tău liber!

PS: Înainte de a vorbi mai mult despre activitățile la care poți recurge pentru a fructifica timpul liber, îți recomandăm să folosești rațional aceste momente de răgaz: odihnește-te și relaxează-te, pentru ca atunci când te vei întoarce la școală să fii în forță!

Asigură-te că ții pasul cu activitățile tale școlare, chiar dacă nu mergi la cursuri, în același timp, fii responsabil cu modul în care îți organizezi activitățile și sarcinile pe care vrei să le îndeplinești.