Mesajul ministrului Educației, Culturii și Cercetării, Igor ȘAROV cu ocazia Zilei funcționarului public

  • 23/06/2020
  • 0
  • 130 Vizualizări

Stimați colegi,

Vă felicit cu ocazia zilei profesionale a funcţionarului public!

Ziua funcționarului public și-a găsit locul său în calendarul sărbătorilor profesionale din anul 2012. Este o confirmare că persoanele care au un astfel de statut trebuie să dea dovada de profesionalism, integritate și competență, de patriotism și moralitate, precum și de înțelegere a problemelor stringente ale cetățenilor, în fiecare zi.

Statutul funcționarului public este deopotrivă responsabil și onorabil. Activitatea pe care o realizează este mai mult o misiune decât o rutină. Orice decizie are un impact social imediat.

Vă admir pentru voința de a fi în slujba oamenilor!

Vă aduc sincere felicitări și urări de sănătate, răbdare, spor în lucru și succese pe plan profesional, energie inepuizabilă și idei inovatoare în activitatea de zi cu zi.

Sunt și onorat și mândru să activez în echipa din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. Adevărați profesioniști care depun mult efort și energie pentru rezolvarea problemelor din domeniul educației, culturii, cercetării, tineretului și sportului.

Vă felicit, dragi colegi, cu ocazia Zilei funcţionarului public și Vă mulțumesc pentru responsabilitatea civică de care dați dovadă, pentru munca prodigioasă în domeniile de activitate ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, pentru timpul și efortul  depus la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu cu devotament și responsabilitate.

Succesul nostru se datorează muncii de echipă și competenței Dvs.

Vă mulțumim pentru efortul şi dedicația Dumneavoastră.