123 de tineri cu vârste cuprinse între 14 – 35 ani au aplicat la Concursul fotografic cu genericul: „Voluntariat prin obiectiv”

  • 10/06/2020
  • 0
  • 122 Vizualizări

La moment (08-14 iunie 2020), se desfășoară a II-a etapă a concursului, unde au loc instruirile participanților în vederea creării unei fotografii de calitate cu trainerii din Republica Moldova și România.
În acest context menționăm că la data 09 iunie 2020, Gabi Hadiev trainer din Republica Moldova a învățat participanții despre „Luminii și proseturi”.
Următorul atelier se va desfășura la data 10 iunie 2020, unde trainerii din România (Adela Rusu), și Republica Moldova (Mișu Culicovschi) vin cu teme interesante despre „Compoziția și armonia vizuală în fotografie” și „Regulile de bază din fotografie, lumina, compoziția, cadrarea”.
Șirul formărilor va fi încheiat la data de 11 iunie 2020, de către Dana Mârza, trainer din România cu tematica „Principiile fotografiei de reportaj și abordări”.
Menționăm că Concursul fotografic „Voluntariat prin obiectiv” este organizat de către Centrul Municipal de Tineret a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău.