Webinarul „Metodologia organizării activităților extrașcolare la distanță” în perioada iunie 2020, realizat cu angajații Instituțiilor de învățământ extrașcolar din municipiul Chișinău, având ca obiectiv demararea procesului de lucru la distanță pentru perioada iunie 2020, în cadrul taberelor on-line. Webinarul a fost realizat în două sesiuni, la data de 19 mai 2020, de către dna Daniela Munca-Aftenev, șef djunct al DGETS. Activitatea a întrunit 187 de cadre didactice și de conducere a Instituțiilor de învățământ extrașcolar din municipiul Chișinău.

  • 22/05/2020
  • 0
  • 93 Vizualizări

Webinarul „Metodologia organizării activităților extrașcolare la distanță” în perioada iunie 2020, realizat cu angajații Instituțiilor de învățământ extrașcolar din municipiul Chișinău, având ca obiectiv demararea procesului de lucru la distanță pentru perioada iunie 2020, în cadrul taberelor on-line.

Webinarul a fost realizat în două sesiuni, la data de 19 mai 2020, de către dna Daniela Munca-Aftenev, șef djunct al DGETS.

Activitatea a întrunit 187 de cadre didactice și de conducere a Instituțiilor de învățământ extrașcolar din municipiul Chișinău.