Ședință cu directorii instituțiilor de învățământ primar și secundar din sectoarele Buiucani și Râșcani ale municipiului Chișinău

  • 19/05/2020
  • 0
  • 67 Vizualizări

Astăzi, 18 mai 2020, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, a organizat în regim online, cu participarea viceprimarului de ramură, dna Angela Cutasevici, ședința cu directorii instituțiilor de învățământ primar și secundar din sectoarele Buiucani și Râșcani ale municipiului Chișinău.

Subiectul ședinței a fost „Organizarea înscrierii în clasa I în anul de studii 2020-2021 în instituțiile de învățământ primar și secundar”, aceasta fiind condusă de șeful adjunct al DGETS, dl Andrei Pavaloi.

Totodată, în cadrul ședinței video, a fost făcută prezentarea de către agentul economic și SIMPALS, a Instrucțiunii pivind utilizarea platformei escoala.chisinau.md în anul de studii 2020-2021.

Menționăm că, o ședință similară este preconizată și pentru mâine, 19.05.2020, destinată directorilor instituțiilor de învățământ primar și secundar din sectoarele Botanica, Centru și Ciocana.