O minte sănătoasă într-un corp sănătos!

  • 02/01/2020
  • 0
  • 143 Vizualizări

Conducându-ne după acest principiu, ne stăruim să oferim copiilor noștri o alimentație balansată și potrivită fiecărei categorii de vârsta, deoarece cunoaștem cât de importantă este hrana pentru creșterea picilor.
În acest sens, Grădinițele nr. 62 și nr. 215 servesc drept exemplu de urmat în alegerea produselor prime și prepararea celor mai gustoase mese.

_________________________________________________

Organizarea alimentației în instituțiile de educație timpurie din sect. Buiucani se organizează în baza ordinului nr. 638 din 12.08.2016 „Cu privire la implementarea recomandărilor pentru un regim alimentar sănătos şi activitate fizică adecvată în instituțiile de învățământ din Republica Moldova”.

Copiii din Instituțiile de Educație Timpurie se alimentează în baza meniului-model sezon (iarnă-primăvară), elaborat de Direcția Educație Tineret și Sport a sectorului Buiucani şi coordonat de către şef Centrului de Sănătate Publică dna Eudochia Tcaci. Fiecare instituție are meniu-model individual adaptat la sortimentul de produse achiziționate, cât și utilajului tehnologic disponibil.